Hej och välkommen

Vi hälsar morgondagens innebandystjärnor välkomna till den första upplagan av Galante & Enströms Summercamp, två av världens bästa innebandyspelares alldeles egna innebandyläger.

Målsättningen med Galante & Enströms Summercamp är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från de flesta av världens innebandyländer. Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag! Alla är välkomna!

 

Vi hälsar morgondagens innebandystjärnor välkomna till den tredje upplagan av Skälby Sharks och Galante & Enströms Summercamp 29/7-2/8 2019 i Västerås, två av världens bästa innebandyspelares alldeles egna innebandyläger. Målsättningen med Galante & Enströms Summercamp är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från de flesta av Sveriges hörn. Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag! Du som är född mellan 05-08 – tveka inte att anmäla dig!

Galante Rasmus